Wie is de Shoplifter?

Zo krijg je een beeld van de persoon achter de Shoplifter: Jeroen Smit

Eerst even kort wat over mijzelf:

  • Geboren in 1981
  • Vader van dochter Norah, samen met mijn vriendin Ilse
  • Woonachtig in Alkmaar
  • Sporten: Basketbal en Crossfit

In het begin van mijn werkcarrière actief geweest in salesfuncties. Van telefonische verkoop tot key-accountmanager. Tot  begin 2015 werkzaam geweest bij Holland Media Groep (onderdeel van TMg). Daar ban ik bijna 10 jaar werkzaam geweest. De laatste jaren binnen Online Sales en Online Marketing.

Vanuit deze functie de stap gezet naar zelfstandig ondernemer. Ik heb namelijk de overtuiging dat ik ondernemers op die manier echt kan helpen naar een hoger niveau. Daar komt ook de naam van mijn bedrijf vandaan. Ondernemers naar een hoger niveau helpen: de Shoplifter

Sinds april 2015 actief als de Shoplifter en vele klanten mogen helpen om meer uit Online Marketing te halen. Hierbij zorg ik dat mijn klanten op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, hebben we regelmatig contant en ben ik open en transparant. Dat is naar mijn mening dé manier om een goede samenwerking voor elkaar te krijgen.

Samen aan de slag om doelstellingen te behalen is iets wat mij energie geeft!

foto jeroen smit