Wie is de Shoplifter?

Zo krijg je een beeld van de man achter de Shoplifter: Jeroen Smit

Mijn verhaal is ergens de afgelopen 10 jaar gestart. Ik heb in die periode een sterke passie gekregen voor Online Marketing. Als advertentieverkoper voor een regionaal dagblad was ik dagelijks met klanten bezig om voor hun de beste oplossing te vinden. Als je dan een goede oplossing had gevonden, en het succes te zien was voor de ondernemer dan was ik ook tevreden. Dat geeft mij een gevoel van voldoening, dat je iets hebt kunnen betekenen voor een ander.

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in Online Marketing. Deze kennis en ervaring gebruik ik nu om voor mijn klanten online goede resultaten te behalen. Beter vindbaar worden binnen Google of de juiste doelgroep bereiken via Facebook?

Veel ondernemers weten niet goe hoe ze dit succesvol moeten aanpakken. Ik wil graag deze ondernemers helpen om online zo succesvol mogelijk te worden. Dit doe ik doen op een manier dat mijn meerwaarde voor jou als klant ook duidelijk is. Samen met jou wil ik aan het succes meewerken van jouw bedrijf. Dat is wat mij motiveert en energie geeft.

foto jeroen smit